I dag är det kallt -12 burr,tur att man kan ta fram bilder från i sommras och drömma sig tillbaka,nipan var full av prästkragar och andra blomster men på två röda sekunder var alla prästkragar bortasmiley Enda fördelen med den här kylan det är att man slipper allt slask som har varit den sista tiden. I dag blir det sista rycket med hemkörning av balar, vi har några som ligger taskigt till om det blir halt. Jag jobbade extra på fritids en dag den här veckan kul att få hoppa in och jobba, otroligt vad ungarna är uppdaterad i dag, min telefon plingade till och genast var det en flicka som frågade har du en Iphone svart eller vit ?smiley. Nu är det November lov till veckan tänk vad tiden går fort bara åtta veckor till jul men lite mysigt är det ju med snön så vit där ute och brasan som sprakar så gott här innesmiley