I Torsdags vart det vallning,Nina min uppfödare ringde och undrade om vi skulle träna, och det erbjudandet tackar man inte nej till,först stannade hon till och inhandlade pizza, så vi var mätta och belåtna innan vi började valla.Med för dagen hade hon Trollie och Sessan.Jag tror Lotta kände på sig att det skulle bli en rolig dag för hon krafsade mig på benet så fort hon hade chansen som om hon ville säga yes yes vi ska ut och valla.Både fåren och hundarna skötte sig kanon,Lotta tränade både hämt och fösning och tänk vad små saker kan göra stora förändringar, Nina visade några tips för att hämtena skulle bli perfekt, Selma tränade inne i får huset och även det gick bra och Ninas hundar gick klander fritt, Trollie ser väldigt läcker ut när hon vallar. Annars har jag mest sett insidan av badkaret den här veckan då jag har tovat från morgon till kväll, men man får se det som lite ljusterapi då badkaret är vitt,känns som badrummet har varit mitt andra hem typ ett händelsernas rum.