SÅ härligt att solen börjar lysa,och pluss graderna gör att det börjar droppa från takena, man njuter av att få vara ute. I dag har vi haft fåravelsförbundets årsmöte, det var lite pyssel innan mötet började men det blev uppskattat. vi höll till hos Nina o Leif i Viätt.I morgon har jag vallnings kurs och då är det Selma som ska kursa ska bli riktigt roligt, ska ta med kameran och fota, har inga bilder på henne ( bilden ovan är på våran schäfer Ebba)Köks skåpen har kommit på plats och det blev riktigt bra, man kan ju undra hur allt fick plats innan då man hade typ fem lådor och nu är det fjorton lådor och dom hade jag inga problem med att fylla haha.Ute i hönshuset har det kläckts små wayendott kycklingar, hade nio brahma höns inhyrda i två månader men i onsdags så kom deras matte och hämtade hem dom,fick tre som tack för husrummet, dom är ju verkligen härliga så stora och ståtliga.